Velkommen

Velkommen til det elektroniske Skive Folkeblad.

Som bruger af Skive Folkeblads e-avis og avisens elektroniske arkiv byder vi dig velkommen til en verden med nye muligheder for at følge nyheder fra Skive-egnens lokale dagblad og nye muligheder for at tilvejebringe viden, som du kan have glæde af i din hverdag.

Brugeradgang

Når du opretter dig som bruger får du et brugernavn og en adgangskode, som du skal bruge for at logge dig ind.

Skive Folkeblad beder dig om navn, e-mail, adresse og telefonnummer. Oplysningerne bruges til at opnå større viden om vores brugere, så vi løbende kan forbedre vores produkter og ydelser. Samtidig kan vi sende e-mails til din e-mailadresse med links til aktuelle udgivelser eller andre ydelser. Tilmelding til vores tjenester og køb af vores produkter er frivillige, og oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Dit brugernavn og din adgangskode til Skive Folkeblads internetprodukter må ikke deles med andre end medlemmerne af din husstand. Hvis du deler dit brugernavn og/eller din adgangskode eller på anden måde misbruger Skive Folkeblads tjenester, forbeholder Skive Folkeblad sig retten til at lukke adgangen til din bruger med øjeblikkelig virkning - ligesom du mister retten til de produkter eller ydelser, du eventuelt tidligere har købt.

Fortrydelsesret

Ved køb af elektroniske abonnementer giver du samtidig samtykke til, at der sker levering med det samme, og du har derfor ikke fortrydelsesret på dine køb.

Opsigelse

Du kan altid opsige dit abonnement til udløb af indeværende abonnementsperiode. Længden af perioden afhænger af, hvilket abonnement du har valgt.

Ophavsret og kopiering

Alt materiale på Skive Folkeblads hjemmeside og e-avis udgaven af avisen er beskyttet af lov om ophavsret - ligesom i den trykte avis.

Du må - uden ret til viderepublicering - tage en printkopi eller digital kopi til eget brug jf. ophavsrettens paragraf 12. Til gengæld må virksomheder eller foreninger f.eks. ikke kopiere til medarbejdere.

Når det gælder link må du gerne henvise til forsiden af skivefolkeblad.dk med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte ind til det underliggende materiale. Der må heller ikke linkes, så siderne fra Skive Folkeblad kommer til at se ud som om de er en del af en anden hjemmeside.

Overtrædelse medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Når der købes en net-adgang til Skive Folkeblad handles der med:

Skive Folkeblad G/S
Gemsevej 7
7800 Skive
Tlf: 97 51 34 11
CVR Nr.: 38979116
www.skivefolkeblad.dk
[email protected]

Abonnementsvilkår og handelsbetingelser – digitalt abonnement:

Disse vilkår er gældende fra 1. oktober 2016 og indtil nye vilkår publiceres